Vandaag hebben we met heel veel pijn in het hart moeten beslissen het buurtfeest van 29 september af te lassen.

De weersvoorspelling van het KMI voor zondag was immers bar slecht: veel regen, en vooral stormwinden tot 90 km/uur. We oordeelden dat het onder die omstandigheden echt niet veilig was om tenten en springkastelen op het speelplein op te stellen…

Deze annulering is uiteraard erg sneu voor alle mensen die met veel enthousiasme in de weer zijn geweest met de voorbereiding van het feest (flyeren,koken, materiaal verzamelen, contacten leggen, enz), voor hen die zich ge├źngageerd hadden voor de activiteiten op zondag, voor de standhouders, en ook voor onze sponsors …

We willen al deze mensen in elk geval heel erg bedanken voor hun enthousiaste ondersteuning. Alles wees er op dat 29 september een weergalloze editie van het Heverleese buurtfeest ging worden… Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gestemd!

Maar we geven de strijd zeker niet op. We kijken al vooruit naar de volgende evenementen in Heverlee Kern. De Kaas- en Wijnavond op 23 november (en die gaat door in een beschutte omgeving, m.n. de PAVO) en nar een volgende editie van het Pleinfeest!